logo

KOMF mban takim me zv. Ministren e Arsimit

Përfaqësues të KOMFHana Zylfiu-Haziri nga Kosova Education Center – KECMevlude Murtezi nga Childproof/CIPOFRema Krasniqi nga SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë dhe Donjeta Kelmendi nga KOMF u takuan sot me zv. Ministren e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Edona Maloku, ku diskutuan mbi bashkëpunimin dhe koordinimin në fushën e fëmijërisë së hershme.

KOMF u shpreh i gatshmëm të mbështes proceset për përmirësimin e infrastrukturës ligjore në fushën e fëmijërisë së hershme si dhe Komitetin Këshillues për Edukimin në Fëmijërinë e Hershme në kuadër të Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

Komente

Ende nuk ka komente të shtuara