logo

Vazhdo rreshtin

Për këtë aktivitet, printoni ose krijoni vetë materialet (do ju duhen tre kopje për secilën figurë). Prisni shiritin duke filluar vargun e figurave dhe ngjiteni atë në një karton. Pastaj, prisni çdo figurë nga një tjetër varg.

Jepini fëmijës të presë imazhin e fundit dhe ndihmojeni që të gjej vazhdimin e figurave. Pyesni fëmijën tuaj: Çfarë vjen më pas? - lejoni fëmijën të zgjedhë imazhin e duhur pastaj vazhdoni me tjetrën.

Gjeni katër sete figurash dhe mund të krijoni vetë të tjera.